9,10,11,12,13

jag har legat sjuk och är fortfarande sjuk så har inte orkat sitta vid datan och blogga men nu ska jag ta mig en ansträngning att göra de. :)

9 dec min tro!
jag du vad ska man skriva här ja tror inte på gud eller något liknande. Orkar inte med tron till något. men en sak tror ja på och det är KÄRLEK, om det är något man kan tro på, ;)

10 dec Det här hade jag på mej idag!
Ja eftersom jag är sjuk så har ja haft på mig mina jätte mysiga tofflor, mjukisbyxor och en tjocktröja inge intressant tyvär :I

11 dec Mina syskon!
Ja gud denna lista kan bli lång haha nej då! har 3 lossas syskon 2 helsyskon och 2 halvsyskon.
mina tre halvsyskon är Sandra 21 år och är pappas sambos dotter, den andra är Felicia 18 år också är pappas sambos dotter. Sen är det den tredje Gustav 10 år som är mammas kars sån. Mina två halvsyskon är Smilla på 18 månader och sen Cesar som kommer födas om max 1 månad och det är mammas barn tillsammans med hennes kar. Sen då till mina två helsyskon Felix på 15 år och Lucas på 7 år, vi har samma mamma och pappa.
Hoppas ni inte blev förvirrade ;)

12 i min handväska!
ja i den så finns det alltid en tändare med
 Elvis
 Marelyn Monroe,
 läppglans
 busskort
 plånbok med elvis
 nycklar
 sen så ligger de massa annat beroende på vart jag ska. :)

13 dec Min vecka!
ja vet inte hur den kommer se ut för är sjuk men hoppas ja är frisk på torsdag och frammåt :) För då händer de grejer ;)

 

Puss jennifer


8 dec

fan va tiden går fort redan 8 dec :O får nästan panik har inte börjat tänka på julklappar. hehe
och så får ja lönen dan innan jul så får vell sätta på mej joggingkläderna och springa igenom alla affärer.
ne men allt kommer lösa sig.

har funderat lite på det här med ett ögonblick vet inte riktigt va ja ska skriva på de så ja struntar helt i de :D hoppas ni inte blir sura.

men ska dra och köpa cola nu herrå!

7 dec min bästavän

sorry min dator har krånglat lite. men nu ska allt vara som det ska. :)

Min bästa vän!
Emma Evertson är min bästa vän kan man säga. Vi har känt varandra i ca 4 år nu och vi har alltid roligt ihopp. för 2 år sedan så kan man säga att vi satt ihop, vi gjorde allt tillsammans. men nuförtiden så umgås vi inte så jätte mycke men vi vet vart vi har varandra och finns alltid för varandra. anledningen till att vi  inte umgås är för att båda vi har våra pojkvänner,jobb och skolan att tänka på så vi har inte så mycke tid för varandra längre och det är jätte tråkigt. men ja vet att hon alltid finns för mig och ja älskar henne!

5 december Vad är kärlek?

Hej alla :)
skrev inte igår hann inte blev inringen till jobbet. och sluta 9 och va hemma 10 så va as trött.

vad är kärlek?
Det kan ja inte svara på för alla tycker olika. men kärlek för mig är när min familj mår bra när ja mår bra när min pojkvän mår bra. och när allt är bra. och självklart när alla mina vänner mår bra. och när allt ar bra och ja är lycklig och folket runt omkring mig är de då är det riktig bra kärlek! :)
och självklart när ja vet att min familj, och mina vänner älskar mig.

Min dag!
min dag va ganska vanlig va i skolan till kl 3 hade barteknik på slutet. sen när ja sluta gick ja upp på stan och fikade jag med daniel,jossan,lovisa,och simon. sen tog ja bussen hem kolla på de sjuka pogramet ung och bortskämd. pratade i telefonen med en vän och sen min pojkvän. de va vell det som hände unde min dag den 6 dec.december 1 om mig!

sorry alla glömde att datan hos mamma har inge internet så kunde inte börja blogga. på min lista men skriver nu 4 listor.

om mig
Jag heter Jennifer Cathrine Norgren och är snart 18 år om ca 27 dagar. ha massa syskon, älska min familj. gå hotell och restuarang pogramet sista  året tar studenten våren 2011!
har haft pojkvän sedan typ två år tillbaka. finns inte så mycke mer att säga men fråga om ni vill veta mer.


Min första kälek
min riktigt första kärlek heter martin. vi va tillsammans från och till vi va jätte bra vänner mellan allt och nu har vi ingen kontakt alls.

Mina föreldrar
Min mamma heter Cathrine Ålund är 41 år och bor ihop med sin kar mikael ålund, och varannan vecka har hon 5 barn att ta hand om och sen den andra veckan ett barn. Hon är gravid så kommer en till unge.
min pappa heter Magnus Norgren är 40 år och bor ihop med sin sambo Jane Lindgren och dom har 3 ungar varannan vecka och inga den andra veckan.
min mamma och pappa har varit gifta en gång i tiden och då va dom gifta i 14 år.

Det här åt jag idag
Idag till frukost har ja ätit två mackor och tomtegröt. till lunch fika jag hos sandra som fyllde 21 och till kvällsmat har ja ätit fläskfile gryta med ris och sallad. och nu till kvällen blir det cola och chipps.


så där har ni fått lite på en gång ;)

 


RSS 2.0