Varm oboy och hjärtformade pepparkakor! :)

Hej alla! :)
sitter och dricker varm oboy och äter hjärtformade pepparkakor, mkt mysigt nu under vinter eller ja hösten kanske ja ska säga men ja tycker de känns som vinte för de är så kallt ute. :)
kom nyss hem från skolan har bara haft 3 lektioner idag sjukt mysigt :)
Är nu hos pappa denna vecka så vet inte så mkt hur smilla har de men tror att hon har de bra nu för smsa mamma idag och kolla hur de va och de va bara bra :)
vi i min familj har varit tvungna att vacinera oss mot svininfluensan eftersom vi tillhör riskgrupp för smilla , eftersom hon har ju hjärtfel. Så om hon skulle bli sjuk skulle de bli riktigt illa. hon har nyss börja lärt sig skratta en massa och busar som bara den! :) finns inte så mkt mer att säga! :) skirver mer om ja kommer på något :)

puss (K)

 


OJOJ!

Sorry alla men har inte skrivit blogg nu på as länge vet inte varför har tappa suget lite. men nu ska ja ta mig i kragen och skriva blogg :)
Allt är jätte bra med Smilla ;) hon skrattar och pratar jätte mkt hon är ju redan 6 månader tiden har gått sjukt fort :O
va på marieberg med mamma Smilla och mammas man, de va mysigt vi kolla på en vinteroveroll till smilla den va as fluffig och mysig. sen så fick ja lite saker ochså. sen åkte ja hem till min pappa och sov där själv lite läskigt. Prata mkt i telefonen och kom isäng as sent ^^ och idag har ja bara degat i soffan och kolla tv. och nu skulle ja igentligen åka på träning men mamma är lite små sjuk och jane är inte hemma så ja kan inte ta mig dit :/ lite tråkigt men men .
sen i kväll är de ensam mamma söker mys :)
hoppas alla haft de  bra och så så nu vill ja att alla ska komentera :)

pussar (K)


RSS 2.0