super sweet 16

jupp sitter just nu och kollar på super sweet 16, säger bara bortskämda skit ungar ;)
mh har int gort så mkt mer  idag emma och ja har bublat i badkaret och snacka massa! ( som vanligt) imorgon är de måndag :/ orkar int skolan börjar bli tråkigt och segt. Men en sak som är bra med imorgån är att ja och min pojkvän firar 1 år :) mysit!
har int så mkt mer att skriva mer men hoppas alla haft en bra helg! :)

xoxo Jennifer

Robbinsson ikväll!

Final på robbinsson ikväll :) taggad! Har varit på ikea idag med pappa och jane , och köpte lite grejer mys! fika ochså köpte en as stor kakak och cola. sen åkte vi och köpte godis och sen hem och vänta på emma och skriva fast nya sängben och en klädgrej vet inte hur ja ska förkklara mer men kanske tar en bild och visar nån dag! :)
men ska gå och mysa me emma nu vi ska kolla film eller något.

xoxo Jennifer

Nu har jag verkligen bestämt mig!

YES! ny har ja bestämt mig ska börja blogga igen :) så ja har något att göra. ska verkligen försöka blogga varje dag. just nu är ja lite små sjuk, men de är mkt bättre än igår då kan ja säga då mådde ja inte bra alls.
skulle ha varit på praktikplatsen och ha svin roligt de va stor servering och allt mycket roliga grejer att göra men då börja ja må riktigt dåligt. så fick ta bussen hem. och sen dess har ja bara legat i soffan och segat.
och just nu väntar ja på tacos och let's dance! mys.
hoppas ni alla får en bra fredag!

xoxo Jennifer

träningsverk :S

Tjo alla har en sån jävla tränings verk :O men de går över snart!
ja idag så har ja varit ledig :D najs! har varit med mamma och smilla på ikea och sen köpt skor :)
en mysdag med brudarna helt änkelt :)
och nu sitter jag hemma och nördar msn (A) ska äta mat snart hoppas ja är as hungrig, de ska bli pommes och något till men vet int vad pappa ska laga till men de kommer säkert bli as gott :D
har int hänt så mkt mer idag (A)

skriver kanske blogg senare om de händer någe kul :D

pussar!

hejsan!

sitter på hotellet i skolan med brudarna vi sitter och pratar om allt möjligt. Alla håller på och jobbar men inte jag ja är klar med allt helt otroligt om jag ska vara ärlig :) brukar inte vara klar med allt men men denna gång så är ja de. :) mmh har inte skrivit blogg på ett tag sorry för de men har gjort så mkt så ja har inte hunnit med! hehe
har ju fyllt år och så va de julafton nyår och sånt. men nu ska jag börja sköta mig och skriva blogg varje dag om jag hinner :)
har int hänt så mkt mer men smilla har börjat tagit flaska så mamma är glad :) , hon pratar mkt ligger och gurglar och sånt! har inte hänt så mkt mer :)
har fått reda på att jag ska ha min praktik på behrn hotell  kommer bli kul men tidiga mornar :( menmen får vell lägga mig tidigt hehe. bloggar säkert mer när jag kommer hem ska gå och små plocka lite!
puss och hej :DRSS 2.0