Bror städar

hejsan alla är hemma nu! :) ,
jag sitter och kollar på när min bror städar och möblerar om sitt rum, blir riktigt bra faktiskt! :)) efter att han är klar ska jag gå och kolla om det finns någon bra film som jag ska kolla på, är på film humör!

Har ju då varit hemma hos dennis hela helgen mysigt! vi har dock inte gjort så mycket gott ut och gott, shopa och sen bara kollat film. :)) Alltså inte så mycke.
Imorgon börjar skolan igen :(( inte roligt vill ha lov längre! men som tur är de bara 3 eller 4 veckor sen är det lov igen, Najs som fan! :))

ja har inte så mycke mer att skriva om! Mer än att jag hoppas att alla haft en bra helg för de har jag! :))
men jag bloggar antagligen senare för nu ska ja nog gå ner och kolla på en film.


(K) Jennifer

Hemma hos Dennis!

Sitter hemma hos pöjken, han är på toa så jag passar på att blogga lite vi har varit och shoppa idag :) och hyrt en film den var jätte bra! men bloggar mer i morgon eller på söndag!




(K) Jennifer


Hemma hos mamma!

Hej är hemma hos mamma nu! :)) åkte hit runt halv 12 i morse eller förmiddags eller vad man säger. Vi har pratat massa skit som vanligt + att vi har baka en jätte god kladdkaka, vi har också lekt med Smillas hår, vi har satt upp en liten toffs, hon är jätte jätte gullig i det :))
Ska ta tio i 5 bussen in till stan,jag ska köpa hårfärg och sen träffa pöjken min och åka hem till honom, för i morgon blir de shopping och Degefors! :)) träffa underbara Linnea! 

Just ni sitter jag här och bloggar, medans mamma försöker söva smilla, hon är envis idag! hihi
men ja ska gå från datan, för mamma ska föra över pengar till mig! YAY :)).
Bloggar senare när jag är hemma hos Dennis.





(K) Jennifer

wee


hemma!

Jag och jane ( som pappas sambo heter) kom nyss hem från bion. Filmen vi såg va grymt bra vi garva som bara den vissa stunder och ena stunden ville man börja gråta för de va så gulligt och lyckligt. Filmen vi såg va valentains day :))  lät värt att se. kan rekomendera den till er alla!
och nyss så åt ja upp all daim glass som fanns kvar och de va inte mkt kvar :/ 
men de är ju positivt då blir man inte så jätte rund om magen hihi!
I morgon blir de ju som sakt äntligen pöjken min så de ska bli mysigt :))
Och på fredag blir det degefrs och träffa underbara Linnea :D <3

men nu ska ja gå och vänta på att min pöjk ska ringa!
Ha en bra kväll :))




(K) Jennifer




stan snart!

Snart ska ja ta bussen till stan möta pappas sambo och sen blir de bio med henne! så finns på telefonen! <3






(K) Jennifer

godmorgon!

Mår bättre idag :)
sitter och dricker te, och kollar på Disney chanel på Aladin haha^^ känner mig som tre år igen.
Idag blir de vell att ta de lugnt! ska ju på bio idag mysigt! och imorgon äntligen ska ja träffa min pöjk! längtar as mkt! <3

men nu ska jag gå och städa och sen duscha höres kanske senare :)



(K) Jennifer

magsjuk! :/

Yes då har man ochså blivit magsjuk :(( som alla andra i familjen har varit de är bara pappa och hans sambo kvar. inte kul hatar att spy. senast ja spydde var när ja låg inne på sjukus när ja skulle operera mig, och det var för ca 6 år sedan.

så de är lite jobbigt att blogga nu när ja är sjuk!
Fast ja tycker synd om min kompis Sanna som skulle ta ut sin p-stav och ja bara sviker henne genom att bli magsjuk inte kul :/
och så skulle ju jag på bio tror ni de kommer bli av ne :((

aja ska inte gnälla så mkt de kunde vara värre. Bloggar mer när ja mår bättre,!

(K) Jennifer

God natt!

godkväll alla! sitter och kollar på en rolig film på 3:an det handlar om en spansk tjej som blir barnflicka/städerska hos en rik vit familj, Och de händer massa roliga saker. Kommer tyvär inte ihåg va den heter men bra är den.

ah är helt slut från snöskottningen säger jag bara jobbigt! kommer säkert inte kunna gå imorgån för ja kommer ha så ont. hihi
i morgon ska ja till min pöjk MYSIGT! men innan jag ska till honom så ska ja följa med min vän sanna till ungdomsmottagningen som ja skrev tidigare i de andra inlägget! :) och på onsdag ska jag gå på bio med min lossas mamma de ska bli trevligt :)) berättar senare vad vi ska se de får bli en liten överaskning för er :)
har fått många nya läsare idag ser jag! och de är jag tacksam för och glad över, komentera järna om va ni vill veta och va ni tycker jag ska skriva om :)

men nu ska jag gå och sova ska upp tidigt i morgon! Godnatt på er alla! :))

(K) Jennifer

Färdigskottat!

Ah då har man nyss skotta färdigt tog tre timmar riktigt jobbigt. men får ju pengar fört!

helgen har varit bra, festen i lördags va rolig trevligt folk och allt vi gick hem rätt så tidigt för vi va trötta och dennis lite små full. och igår så åkte vi till daniel och kollade på en fillm men hann inte se klart på hela för ja va tvingen att ta bussen hem. sen så börja gustav spy hemma och sen lucas så alla har typ magsjukan hemma men som tur är har ja klarat nig än så länge! :)

de är lov nu i en vecka så najs kommer de att bli, I morgon ska ja med min kompis till ungdomsmottagningen hon ska ta ur sin p stav och sätta in en ny! :)) sen så i veckan ska ja självklart träffa min pöjk! <3

ska gå och plocka ur diskmaskinen och sen så ska ja fixa lite bloggar senare om ja har tid! :)

(K) Jennifer.

hejsan!

hejsan sitter hemma hos dennis bror och väntar på mat :) är svin hungrig. Vi 3 ska på fest hemma hos Linad ikväll, kul ska de bli :))

Igår så gjorde vi inte så mycket vi åkte ner till oden och träffa lite folk och spela biljard, käka pizza! sen så åkte vi hem halv 10 och ah både jag och dennis låg däckade kl 10 och sov som två s,å bebisar! haha
sen så hade Dennis träning i morse kl halv 8 jobbigt för han ^^ sen så körde denis kompis ner i diket efter träningen, stackarn. sen så har vi bara stressat in till stan te jonas! :) ja och nu är vi här ! och ja ska ÄTA nu äntligen :D yes!

Hoppas alla får en bra lördag kväll! :)

(K) jennifer

Ny duschad!

Yes då är man ny Duschad och ska kryma ner i sängen och mysa framför tv:n! <3

kallt ute :O

Fan det är svin kallt ute! och jag har fått reda på att de ska snöa ännu mer i helgen nästan 40 cm :O ! blir så arg är så trött på snön nu! :(

Förlåt för att jag int skrev blogg igår men åkte med Dennis hem och vi myste bara och kolla film så glömde tyvär bort att blogga (A)

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska bli klar med maten är ruskigt hungrig, Det blir kyckling med curry och ris, Något som ja inte har ätit på grymt länge. sen efter maten kl 20.00 så är de GLEE värdens bästa tv serie!!
Har varit på praktiken idag och vi har haft mycket att göra hela dagen först så va de ca: 40 som åt frukost så fixade med de till halv 10. Efter det så var de bara att diska och plocka undan allt.
Sen dra igång med att fixa all mat till dom som skulle äta mat. Sen så sprang jag massa ärenden. Så har haft mycket att göra idag. I morgon kommer det att vara en lugn dag med lite damsugning och frukostfix och rumskoll.

I helgen ska jag självklart vara med min pöjk, vi ska på kalas för hanns syster fyller 30. sen på kvällen ska vi på en fest hos några vänner. Sen är de ju lov en hel vecka, GUD VA SKÖNT!
Va ska ni andra göra i helgen?! :)


(K) Jennifer

smilla i famnen :)

sitter och försöker skriva ett inlägg med smilla i famnen men de går bra :) hon tycker de är as intressant! värsta största ögonen. hehe så gullig! ska försöka göra en ny logg som blir bra. så hör av mig senare :)

(K) Jennifer

Sitter i skolan

hej alla!
 blogga inte igår kväll för mamma stängde av datan när ja skulle ha den och ah orkar inte starta upp den, men hände inte så mkt igår va i stallet och laga staket med mammas man och sen så mocka. Sen låg ja bara och kolla på tv hela kvällen och prata i telen med pojken min.
Just nu sitter ja i skolan i biblan med mimmi och vi har värsta hålet vi börjar halv 1 och klockan är 11.20 skit segt. ska ha prov i svenska sen så slutar vi då ska ja hem te stallet och sen göra lite annat.
bloggar mer ikväll.

/ Jennifer



God morgon!

Morrån alla! :)
sitter och dricker oboy och äter en macka. Igår kollade ju ja på en grymt bra film med pappa och alla dom andra de va en riktigt sorglig film :/ hehe. Idag så är de en lång dag i skolan slutar runt 4. Har bara vanliga tråkiga teoretiska lektioner som Näringslära,Religon, och teckenspråk. men ja överlever är ju ute på praktik torsdagar och fredagar. Sen efter skolan idag ska ja  bara hem och ta de lugnt ska till stallet ochså.
men skriver mer när ja kommer hem måste fixa mej med de sista innan bussengår .

/ jennifer

Sorry!

Sorry för en extremt dålig uppdatering :/ , men har hafft mkt och  göra och int haft så stor lust att blogga men nu när de kommer börja hända saker så vill ja blogga mer för då blir de mer intressant! smilla börja få en tand, dennis fyller snart 18 , ja prakitserar, min kompis har kommit hem från indien och massa mer roligt som ja ska skriva om. men kommer göra de i morgon och längre fram för nu ska ja ner och dricka te och äta varma mackor med pappa, jane och felix.

/ jennnifer

p.s
Hoppas alla haft en bra alla <3 dag :)

RSS 2.0