snart julafton :)

jaha har bara data varannan vecka typ eller har en data hos mamma men den är typ så sjukt seg så bloggar mest hoss pappa . :) , har inte hänt mkt har varit med dennis i helgen och så har ja varit typ häst vakt i söndags.
i morse så vände smilla sig om flera gånger och hon har börjat göra ett roligt ljud med munnen som hon gör typ hela tin och så ligger hon och skrattar ^^  mysigt är de :) . har som sakt inte hänt så mkt det är bara tre dagar kvar i skolan för mig SKÖNT som fan :) sen har ja jullov i 26 dagar :D YES!
hur länge har ni lov ? :)


kram kram J

Hej alla! "viktigt"

Tjo
har inte skrivit blogg på ett j*vla bra tag. Men de är de jag skrev ju att ja skulle skriva mest om Smilla men det händer inte så mkt i hennes lilla liv förutom att hon går på baby sim med sin dawn grupp. Och att hon har tagit svininfluensan sprutan och grät. annars har de inte hänt så mkt hon har börja äta bebis mat ochså. :)

så de kommer säkert bli mkt skrivande om mig nu eftersom de inte hände så mkt för henne just nu men så fort de hänfder något så kommer jag självklar skriva det :)
men hoppas att de inte göra något! ('a)

typ några timmar gammal bara på bilden! :)


kramkram J


RSS 2.0