Lördag!

Hejsan!

Idag är de spark vm här i geilo. Och ja och Linn ska kanske gå ner till centrum och kolla om de  är roligt att kolla på :)

Har inte hänt så mycket annat jobbat bara. Igår så va jag Mathilda och Becka ute och gick och då hörde vi den norska glassbilen och vi har aldrig garvat så mycke som vi gjorde. XD Dom hadde en mycket roligar låt än va vi har. Mathilda vart helt tokig och sa att hon nån gång om hon blev jätte rik så skulle hon köpa en norsk glassbil. haha!!
Jag ska försöka hitta bild och ljud på glassbilden och lägga upp !!

men ska dra ner till Centrum nu med Linn!!
Hade!!

10:e Dagen

Hello!

Sorry att ja ikke har skrivit något på några dagar men har jobbat kväll.
Så har inte orkat blogga innan jag börjat har sovit ut lite då. Idag så jobbar ja kväll börjar jobba om ca 30 minuter. Nu tidigare idag har ja och walle gått till ica och köpt lite grejer medans dom andra jobbar.
Det har inte hänt så mkt mer än att alla har jobbat på. Träningen går ganska bra (A)
Har tagit lite bilder idag som ja lägger upp i morgon för hinner inte de nu innan ja ska på Jobb.

Men hoppas ni alla har de bra för de har ja :D Hade!
Trött som fan på den bilden men bjuder på den ;)


8:e Dagen

Hello!
Alla vi är lediga idag igen och de betyder vandring ner till centrum :)
Igår tillbringa vi dagen i stugan och på sofias cafe. Dom ar så himmla god mat och fika där, Dyrt men himla gott att äta där :)

Hade alla där hemma!

de kommer bilder därifrån nu!Det här är chokladmoss tårta! som mathilda och Becka åt.min och linns taco tallrik as gott :DBecca tar kort på Linn :)Linn. :)


7:e dagen

Hejhopp alla där hemma!!
Så grymt skönt att inte behöva vakna av en veckarklocka, vi ska gå och fika snart på Sofias cafe och bar det ska bli mysigt. Sen ska vi bara ta de lugnt tror ja kanske gå ner till centrum och handla lite mat! :)

ha de bäst alla!


6:e dagen

Hej
kom nyss från gymmet :) har sprungit  3km :D känner mig faktiskt duktig :D
fick sluta tidigt idag för de sker ikke något just nu dött på hotellet. Men händer mer i Februari och frammåt.
Vi skulle igentligen ut idag men dom andra är så tråkiga ;) så dom ville stanna hemma så de blir kose kväll ikväll :)

Snart ska vi ner te Centrum och kolla lite och köpe lördagsgodis :D

hade alla goa :)

kommer lite bilder!Vårat hus vi bor i den vänstra dörren :)Elsas hus hon som äger hela hotellet! ( hon är jätte gammal typ 85 år )
5:e dagen

Hej allla där hemma!

Idag har ja jobbat kväll receptionen hände int mkt idag heller. Annars är allt bra här och i morgon jobbar ja förmiddag sen så är ja ledig tills måndag :) Gött ska de bli och va lite ledig.
Har faktiskt inte så mycke mer att säga om denna dag mer en god natt alla underbara! :)
rosa blomma 2


4:e dagen i Norge.

Jag säger bara en sak LOVE detta ställe. :D underbart folk och miljö. Alla är verkligen jätte snälla tar hand om en och kockarna lagar jättegod personalmat kan inte fatta att dom andra klaga på maten.
Igår så funka inte internett derför ja inte skrev något men ja gjorde inge intressant! Bar massa bord och grejer och fixa int för olika konferansser eller Kurser som dom säger här i Norge. Det är inte så svårt att förstå norska som ja trodde att det skulle va. Idag har ja bara varit i receptionen med underbara TINA :D värdens kämpegoa tjej. Det fins en simbasäng och gym så vi tränar varje kväll antingen simmar eller är i gymet. Hur bra som hellst!

Har inte så mkt mer att skriva om idag! :)
det kommer komma mer bilder och sånt på hotellet och miljön!
Saknar er alla där hemma i Sverige!!! :D <3
Norge!

Hej alla :)

Sitter i vår fina stuga med Linn, Mathilda, och Becka. vi delar på en mys liten stuga medans killarna bor i en annan. Allt är bra linn och ja har inge jobbat något idag medans dom andra har jobbat och slitit. Vi tog en promenad till coop iställe och kollade hur dyrt det va. XD men de va inte så jätte farligt. Tänkte lägga upp några bilder nu :Lite utsikt :)Lite till :)Mathildas och Beckas sovrum!Vårat vardagsrum! (och linn äter äpple )en till bild!Alla våra skor!Mitt och Linns rum!

RSS 2.0