Fredag = mys

Kom nyss hem från stan, en lång dag har de varit idag. börjar me att ja går upp kl 06.30 fett jobbigt sen så fixa ja mig och drog ut te bussen. sen när ja kom te skolan så hade vi matte de första vi har på morgonen så jävla segt men de funka sen så skulle vi ha idrott och vi hade egen träning ja och Mimmi va i gymmet och träna lite (A) de va fan lite kul menmne aah sen så efter idrotten så hade vi lunch och sen svenska André och ja ska göra ett arbete tillsammans på svenskan aah och vi får se hur de går med de ;)  haha.
sen så sluta ja efter svenskan kl 12.00 så ja gick upp på stan och träffa Elin :) vi tog 31:an hem till min farmor och fika där och va lite sociala , fett mys va de vi satt i solen och sola lite sen vid 14.30 så drog vi in till stan igen och träffade Sab mys på de vi gick på stan och kolla runt lite , ja köpte hår spännen och sen gick vi och käka på la baguett :) mysmys.
sen gjorde vi inte mkt gick och kolla lite i afärer och sen så prova vi bh:ar ^^, lite kul
sen så gick sab och Elin hem till Sab så ja tog bussen hem och nu siter ja här och myser.
i kväll ska ja bara ta de lungt städa rummet  de behövs ska ja säga sen så ska ja bara ta de lugnt och mysa med familjen och i morrån så åker ja till Älsklingen min har fan inte träffa honom på sjukt länge :/
aja de va vell de som har hänt idag. (A)

hoppas alla har hafft en bra fredag än så länge ja har hafft en bra fredag än så länge. (:

/ kyssar J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0