sant eller inte!?

JA har fan suttit ett bra tag och funderat på en grej.

Man träffar jämt mkt folk eller iallafall ja och då blir de nästan så att man glömmer bort sina gamla vänner men endå hur mkt man träffar andra kompisar eller har kille eller något sånt så vet man att dom gammla nära vännerna alltid finns där. :) de är bra men man ska kanske börja tänka lite mer på dom inte för attja inte gör de men dom finns ju alltid jämt där vad som än händer. .så ah glöm inte bort dina gammla nära vänner. dom är viktiga för dig de kan ja lova.

. Idag börja ja 12 så skönt men fick ingen sovmorrån sov hoss älsklingen mys på de så de gör inge att ja inte fick nån sovmorgon :) mmh va i skolan och de sega på som vanligt. hände inge roligt eller nytt eller jo :O :P ja och malin va uppe på iv och leta efter våran lärare de va ju lite konstigt alla kolla konstigt på oss och vi va fan överallt i skolan kan inte fatta hur vi orka men de tog vell 30 min innan vi hitta våran lärare och lämna ett pappaer sen tog ja bussen hem somna i soffan och sov (A) sen mat och tv och nu sitter ja här så de har inte hänt så mkt menmen och i morrån ska ja dra te älsklingen min mys på de :) <3
så kommer inte skriva något mer fören på lördag kommmer hem då då ska ja fan nörda data hela jävla lördagen (A) och sen på sönda sk aja ut och springa :D fett jobbigt men värt de :)



/ kyssar J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0